Welkom bij FysioSpot!

Onze fysiotherapeuten helpen je om weer pijnvrij te kunnen bewegen en sporten. Een blessure en/of pijn in je lichaam is nooit leuk. Het weerhoudt je om de leuke dingen te doen. Bij Fysio-Spot staat er meteen een specialist voor je klaar voor een Spot-On behandeling!

Met veel ervaring en expertise helpen we je doelgericht. Aan de hand van een intakegesprek en lichamelijk onderzoek stellen we de diagnose samen. We kijken naar de mogelijke oorzaak en de gevolgen voor spieren, pezen, gewrichten en fascie (het bindweefsel), maar focussen vooral op de samenhang hiervan in jouw specifieke situatie. Daar hebben we de meest moderne technieken voor in huis, zoals: echografie, biofed krachtmeting, wattbike inspanningstests en nog veel meer.

Naar aanleiding van de diagnose stellen we een behandelplan op. De fysiotherapeut is de specialist

Verschillende fase:

De behandeling is op te splitsen in verschillende fase.
-De eerste fase is een ‘hands on’ behandeltechniek. De ‘hands on’ behandeling is om voorwaarde te scheppen aan het lichaam om te kunnen herstellen.
-De tweede fase is de ‘actieve revalidatie’ waarbij de fysiotherapeut de rol heeft van ‘bewegingscoach’. Als specialist in houding en beweging ‘coached’ je fysiotherapeut je tijdens de actieve revalidatie, zodat de oorzaak van de klachten structureel worden aangepakt.
-De derde fase is die waar je zelf verantwoordelijk bent voor het onderhouden van je fysieke belastbaarheid.

We geven je daar graag passend advies over.
In sommige gevallen raden we aan om onderhoudsbehandelingen te plannen om terugval te voorkomen. Gebleken uit onderzoek en ervaring blijkt dit erg effectief te kunnen zijn. Zo bieden we je ‘Spot on’ behandeling en advies.